Prestige box

Want to mark the occasion with an unforgettable gift?


Introducing the Prestige gift set, featuring 3 of our most exceptional cuvées.


Ideal as a gift for the festive season, it's also the perfect accompaniment to a wonderful dinner party!

€105.30
In stock

This box contain 3 Crémants from our best selection:

- Riesling Grand Trio : A rare wine, a blend of Riesling from our 3 Grands Crus of Ribeauvillé: the Grand Cru Kirchberg de Ribeauvillé, the Grand Cru Geisberg and the Grand Cru Osterberg. This Riesling is dry and powerful. Its precise acidity and minerality reflect the pure expression of the wonderful and prestigious terroirs of Ribeauvillé.

- Pinot Gris Gloeckelberg : Powerful and elegant, this Pinot Gris is a mellow wine full of personality for a perfect balance. Fruity and smoky, this Grand Cru is ample, rich and greedy. A voluminous wine, with fine and persistent acidity.

- Gewurztraminer Vendanges Tardives : Full and rich on the palate, with beautiful notes of overripeness.

Methode de culture

En conversion vers l'agriculture biologique depuis 2019. Soucieux de l'environnement, nous travaillons nos sols afin de préserver la biodiversité dans nos parcelles. Les rendements sont maîtrisés, afin d'avoir la pure expression de chacun de nos terroirs. Les vendanges sont exclusivement manuelles.

Méthode de vinification et d’élevage

Le pressurage se fait dans des pressoirs pneumatiques tout en douceur de 3h à 5h. Fermentation en foudre de chêne centenaire. Elevage sur lies fines pendant 7 mois.
Mise en bouteille après filtration tangentielle. Stockage en bouteilles dans nos caves.

More Information
Capacity 75cl
Culture method

En conversion vers l'agriculture biologique depuis 2019. Soucieux de l'environnement, nous travaillons nos sols afin de préserver la biodiversité dans nos parcelles. Les rendements sont maîtrisés, afin d'avoir la pure expression de chacun de nos terroirs. Les vendanges sont exclusivement manuelles.

Winemaking

Le pressurage se fait dans des pressoirs pneumatiques tout en douceur de 3h à 5h. Fermentation en foudre de chêne centenaire. Elevage sur lies fines pendant 7 mois.
Mise en bouteille après filtration tangentielle. Stockage en bouteilles dans nos caves.